sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Give me one more chance to hold you closer

Neule Zara / kirppis, farkut H&M, t-paita Gina Tricot, kaulahuivi Pimkie ja kengät Ugg.

Collegejakkuhässäkkä Pimkie, farkut H&M, t-paita GT, laukku American Eagle ja saappaat Vagabond.

Pikamoi!

Kirjoittelen tässä ihan viimeisillä voimillani; olin tänään 7 tuntia Valtterin kirppiksellä Vallilassa myymässä, ja vaikka kuinka paljon hommasta tykkäänkin, otti se veronsa ja nyt väsyttää - paljon. Otin kuitenkin aika harkitsemattomat päikkärit alkuillasta, joten saattaapi olla, että uni ei tule ihan heti...

Valtterista ei tarttunut ihan kauheasti mitään mukaan, paitsi tuo söpöläis-unisieppari ja ekassa kuvassa hieman näkyvä liivi. Vaikka näytänkin se päällä ihan lampaalta, tuli siitä jo heti silmäteräni. Lupaan, että heitän tänne pian asukuvat, joissa pääsette ihastelemaan (krhm...) lammaslookiani! Unisiepparin ja liivin lisäksi ryöväsin pinon paitoja siskon kirppiskasasta.

Eilen käytiin tyttöjen kanssa katsastamassa Vuosaari leffassa, eikä kyyneleiltä tosiaankaan vältytty. Elokuva suretti minua, mutta sai arvostamaan omaa elämää taas enemmän. Oi, kuinka paljon rakastankaan asioita, jotka saavat minut miettimään ja ymmärtämään! 

Hyvää uutta viikkoa jokaiselle! :) 

2 kommenttia:

 1. Anonyymi14.2.12

  NO AIJAA, että väsytti kirpparin jälkeen! Olin niin väsyny illasta, et en muutaku kyenny nauramaan ja hihittelemään koko illan :D Oli Jampalla hauskaa.

  - O

  VastaaPoista
 2. O,
  mäkin olin ihan tosi väsyny :D

  VastaaPoista