tiistai 14. helmikuuta 2012

Love - it's a special day

Luulen vahvasti, ettei minun tarvitse erikseen kertoa teille, mikä päivä tänään on.


Ystävänpäivä on minulle sananmukaisesti ystävänpäivä, ei Valentine's day. En pidä kaupallisuudesta, joka kuorruttaa amerikkalaistyylistä ystävänpäivää; en kaipaa Suomeen hössötystä, liikaa vaaleanpunaisuutta tai epätoivoista "Valentinen" etsimistä. Kiitän sitä neroa, joka on keksinyt sanan ystävänpäivä.

Ystävät ovat vähän niin kuin elämäni suola, ja he ansaitsevat päivän tai vaikka useammankin vuosittain. Ystävät ovat monipuolisia. He ihastuttavat, vihastuttavat, piristävät, puhuvat, kuuntelevat, nauravat, halaavat ja ovat ihania. Jotkut ovat tarttuneet mukaan hiekkalaatikolta, toiset pulpetin takaa. Kaikilla on omat, upeat ominaisuutensa ja kykynsä, jotka tekevät heistä ainutlaatuisia. Jokaisen kanssa suhde on erilainen. Jokaisen kanssa voin olla ihan oma itseni.

Eipä tässä ole kauheasti muuta sanottavaa, kuin suuri kiitos ystävistä, ja hyvää ystävänpäivää!


5 kommenttia:

  1. Anonyymi14.2.12

    Hyvää ystävänpäivää!! <3

    -v-

    VastaaPoista
  2. Hyvää ystävänpäivää sullekin suloisuus! :) ♥

    VastaaPoista
  3. Hirveesti muistoja tulee noita kuvista :)

    VastaaPoista
  4. Ystävänpäivä on periaatteessa tosi söpö jne jne, mut ärsyttää vaan kun jotkut kuvittelee etteivät vois halata ystävää tai kertoa kuinka välittää kun vaan ystävänpäivänä koska siis sehän on YSTÄVÄNpäivä. Miusta sen pitäis olla itsestään selvää muulloinkin. Joka päivä on ystävän/rakastetun päivä, joka päivä pitäisi jotenkin osottaa että välittää,eikä vaan ystävänpäivänä!

    en siis viittaa tällä sinuun, on vaan tänään tullu muutama tällänen tapaus eteen ja piti jakaa mielipide haha:D

    VastaaPoista
  5. v,
    kiitos samoin! ♥

    iina,
    hihih kiitos, sinulle myös! ♥

    Sofia,
    eikös! :)

    Tytti,
    oon ihan samaa mieltä sun kanssa! En itse viettänyt ystävänpäivää kovin ihmeellisesti, kunhan vain toivotin hyvää ystävänpäivää. Tykkään halailla kavereita vähän niin kuin koko ajan ja yritän aina myös muistaa kuinka tärkeitä he ovat :)

    VastaaPoista