tiistai 7. helmikuuta 2012

We can make it through the stormy weather

(Jos jotakuta sattuu kiinnostamaan tämä mielenkiintoinen koeviikkounivormuni, niin tässä tulee: ruutupaita Cubus, farkut H&M (uudet!) ja kengät Ugg.)

Moikka taas!

Viimeisen viikon sisään yksi kaveri nimeltään Koeviikko on vienyt paljon aikaa. Vaikka itse asiassa tykkään koeviikoista paljon enemmän kuin tavallisesta koulunkäynnistä, olen ollut aika väsypoikkirikki. Mielialoilla on ollut lähiaikoina tapana leikkiä vuoristorataa; välillä on maailman paras fiilis jolloin tekisi mieli huutaa niin kovaa ilosta että koko Helsinki kuulee, ja välillä taas sellainen olo, että elämän palapelin palat repsottavat ja putoilevat. Mutta niin, runolliset mietteet sikseen, tämä how I am really feeling-bloggaaminen ei taida olla ihan mun heiniä...

Olen haaveillut ennätyksellisen paljon jostain tämän tai tämän kaltaisesta maisemasta niinä hetkinä, kun ulkona sataa lunta naamaan viidensadan kilometrin tuntivauhtia vaakasuoraan parinkymmenen asteen pakkasella höystettynä. Tarvitsisin kipeästi aurinkoa ja lämpöä (ja rusketusta) piristyäkseni, sekä vaikkapa parin viikon hermoloman koulusta ja kaikesta muustakin. Käytin taannoin myös pari tuntia elämästäni selaten söpöjä videoita ja kuvia koiranpennuista. Olisin antanut silloin aika paljon, että olisin saanut yhden karvapalleron halittavaksi - ja antaisin edelleen. Eli, jos teillä on koiranpentu, älä kerro siitä minulle tai muutan teille ympärivuorokautiseksi koiranpennun rapsuttajaksi.

Onneksi elämässä on kivoja pikku juttuja, jotka piristävät aina; koulutalon rauhalliset sopukat ja raukeat hetket löhöillen söhvilla, kaverit, pienet lapset, sitruuna-lakritsijäätelö, presidentinvaalit, lähestyvät synttärit ja Pariisin Kevään keikka, flanelliset lakanat ja paidat, jouluvalot (eikun talvivalot) ja iPhonen sovellus, joka soittaa tuutulauluja. Kyllä tästä vielä noustaan!

Mä lähden nyt treffeille psykankirjan ja ruokalautasen kanssa, ciao ja hyvää alkanutta viikkoa!

PS Käykäähän lukemassa mun uusimmasta addiktion kohteesta täältä ja kyselkää täällä!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ! :---)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi7.2.12

  sä kaunistut vaan koko ajan! epäreiluu. ja sun jalat on unelmat, seki on epäreiluu xD

  VastaaPoista
 3. oho mulla kävi vähän sama juttu kun tulin tänne, että selasin postauksia vaikka kuinka kauas taaksepäi. :D superihania kuvia sulla!

  VastaaPoista
 4. Larissa,
  kiitos taas kerran! <3

  Anonyymi,
  voi vitsi :D en oikein tiedä mitä mun pitäisi sanoa, mutta kiitos on varmaankin ihan hyvä alku! :)

  Elina,
  hahah ketjureaktio selkeestikin! :D kiitos paljon! :)

  VastaaPoista