maanantai 24. lokakuuta 2011

It's too cold outside for angels to fly


Photobucket
Neule Zara, toppi Gina Tricot, farkut Urban Outfitters, kengät Skopunkten.

Yllä kuvia lauantaiselta kaupunki- ja hietsukierrokselta ja tältä päivältä! Kokeilin tänään kaikkiin kuviin yhtä uutta muokkaustapaa, ja tykkään siitä itse ainakin hurjasti! Ei se ehkä jokapäiväiseen käyttöön ole jäämässä, mutta aina välillä, eikös? 
(Huomasitteko edes, että kuvia oli muokattu eri tavalla? :-D )

Tuskailen jälleen tämän tutun dilemman kanssa; millä sanoilla aloittaa teksti. No, päädyin tylsimpään mahdolliseen. Hei, hyvää kuuluu, koulussa on kivaa, väsyttää, on syksy ja vähän kylmä. 
Toivoisin, että pian tulee lunta. Olen jo hieman kyllästynyt syksyyn, koska lehdet ovat jo suurimmaksi osaksi tippuneet. Kylmyys tuntuu liian kylmältä, kun ei ole lunta. Lumi tekee kylmyydestä hyväksyttävää; itsestäänselvyyden. Joten, lunta, kiitos!

Olen viime aikoina löytänyt tukun uusia ihania biisejä, joita olen soittanut ehkä liiankin monta kertaa ylhäisessä yksinäisyydessäni. Kerrankin muistan kiinnittää sanoihin huomiota. Joskus hämmennyn nokkelista sanoista, joskus sanoittajan laimeus kyllästyttää. Pystyn kuuntelemaan samaa biisiä vaikka kuinka monta kertaa: tänään taisin soittaa tuon postauksen alussa olleen kappaleen (Birdyn cover kappaleesta The A Team) ainakin kymmenen kertaa peräkkäin. Kumma, en edes tietänyt pitäväni siitä...

Ehkä luovutan tänään suosiolla tässä kohtaa ja painun nukkumaan. 

Öitä, näkyillään!

6 kommenttia:

  1. Anonyymi24.10.11

    Tosi hienoja kuvia! Ja juu huomasin, et kuvia oli muokattu <3

    VastaaPoista
  2. Anonyymi24.10.11

    Mä huomasin myös heti, että nyt on jotenkin kuvia muokattu.. niissä oli jotain vanhahtavaa ja punasävyistä :) Mutta siis kivoja kuvia, varsinkin toi missä katsot suoraan kameraan.

    Mistä Helsingissä saa churroja? En ole koskaan niitä maistanut, mutta tahtoisin...

    Ja sitä piti vielä sanomani, että eihän nyt edes ole ollut kylmä. Tänään ainakin oli auringossa tosi lämmintä :) Meillä mittari näytti yli 10 astetta!

    -v-

    VastaaPoista
  3. Anonyymi25.10.11

    millä ohjelmalla oot muokannu noi kuvat? tykkään!

    VastaaPoista
  4. Milena,
    eikös! :) kiitti!

    V,
    Kyllä mulla vaan oli kylmä! :D
    kiitos! Noita churroja myytiin siinä lasipalatsin takana sellaisella "eurooppalaistorilla", ainakin viikonloppuna myytiin. Churrot oli hyviä mutta viimeisiä vetäessä tuli jo vähän ähky :-D

    anonyymi,
    Picasa 3:sen kautta picnic-ohjelmalla (löytyy ilmeisesti netistäkin...) ja sieltä CinemaScope! :) kiva että tykkäät!

    VastaaPoista
  5. Sulla on ihana blogi, jään seurailemaan :---)

    VastaaPoista
  6. Larissa,
    voi kiitos! tervetuloa :)

    VastaaPoista