maanantai 31. lokakuuta 2011

And I don't know what to do, 'cause I'll never be with you



Minä täällä taas, moi vaan ja pahoittelut jälleen kerran pienoisesta hiljaisuudesta täällä päin. En ole ollut kovin kiireinen, minulla ei vain ole ollut kuvia, asuja tai asiaakaan, joten olen päättänyt säästää teidät turhanpäiväisiltä löpinöiltä ja olla hiljaa jos se on kannattavaa.

Nyt ainakin tämän illan osalta hiljaisuus on katkennut, kun muistin vihdoinkin kaivella kännykän uumenista viimeaikaisia kuvia, joita sitten tyrkkäsin tähän postaukseen.

Tässä parin viikon aikana, kun en ole kunnolla postaillut, olen käynyt koulua hieman sluibaillen (mutta myös tehnyt ennätyksellisiä määriä läksyjä!), pitänyt hauskaa kavereiden kanssa, nukkunut ihan liian vähän ja uuvuttanut täten koko kroppani, syönyt, leiponut ja laittanut ruokaa, kuunnellut paaaljon musiikkia, käynyt kolme kertaa leffassa, jutellut ihanien kavereiden kanssa, kylmettynyt syysviimassa ja toivonut, että pian sataisi lunta. Arki on rullaillut normaalisti eteenpäin, viihdyn koulussa melkein yhtä hyvin kuin kotona ja kaikki menee kivasti.

Tilasin eilen 72 valokuvaa, joista kahdenkymmenen olisi tarkoitus päätyä seinälleni sillä jo valmiiksi olevien yhdentoista kuvan viereen. En tosiaankaan tiedä, miten aion mahduttaa ne kaikki vierekkäin, mutta yritys on ainakin kova. Haluan jokaisen niistä paraatipaikalle, jos ne toimivat yhtä hyvinä hymynaiheuttajina kuin edeltäjänsäkin! Lupaan raportoida teille heti, kun olen saanut kuvat lätkittyä seinälle ja loput kuvat albumiin.

Nyt jatkan hieman läksyjä ja menen kerrankin ajoissa nukkumaan - ¡adíos!

PS Mi Senti Vivo on täyttänyt kaikessa hiljaisuudessa kaksi vuotta viime viikolla Onnitteluita otetaan vastaan!

5 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :---)

    Ja blogionnea ! : D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi1.11.11

    Onneaponnea!

    Ihanasti sopii sulle hiukset tolleen ihan kiharalle ja toi tummepi väri sopii hyvin myös.

    t. vakkarilukijasi v.

    VastaaPoista
  3. onneeaa! :):) ♥

    VastaaPoista
  4. onneeaa! :):) ♥

    VastaaPoista
  5. Larissa,
    kiitoksia!! :)

    v,
    Tykkään ite tästä väristä kans, tosin se on aika haalistunut. Ennen joulua voisin yrittää mennä kampaajalle vielä! :)
    Kiitos!

    iina,
    kiiitos! :)

    VastaaPoista