perjantai 8. tammikuuta 2010

New York pt. 1




Hyvää Uutta Vuotta!



Käväisin viime- ja tällä viikolla ensimmäistä kertaa New Yorkissa ja itse asiassa koko Amerikassa. Lento meni mukavasti, vaikka se myöhästyikin ylimääräisen turvatarkastuksen takia tunnin. Hotellimme oli New Jerseyssä, joten sinne piti mennä aina sellaisella Path-junalla. Hotellista oli hienot maisemat Manhattanille ja Vapaudenpatsaalle. Matka oli aivan superkiva, ja se fiilis, pilvenpiirtäjät, sadat Starbucksit ja tuhannet kaupat jotenkin tekivät sellaisen vaikutuksen, joka pysyy pitkään. Huh... Ja kyllä, shoppailtua tuli, mutten vetänyt överiksi :) Ei matkalaukkuun olisi kylläkään mahtunut enempää tavaraa, kun nytkin tuli ylipainoa!

Tämä on pikapostaus, jatko-osa tulee ensi viikolla :)

Ajattelin keskittyä nyt kuviin ja pieniin kuvateksteihin, kun eilenkin tuli kirjoitettua minuutintarkka selostus kaverille sähköpostilla :) Ja niin, en nähnyt Times Squaren pallon pudotusta enkä ilotulituksia, koska me nukahdettiin... Aikaero on kiva keksintö.






Puhuttaisiinko vähän Bloggerin kuvanlaadusta... Näissä kuvissa on siis World Trade Centerin terrori-iskujen muistoksi perustettu 9/11 Memorial, joka löytyy aivan WTC:n kulmalta. Paikka oli maksuton, ja me mentiin sinne ihan extemporesti. Sisällä oli kuvia, videoita, myyntituotteita ja tekstejä. Itseeni vaikutti erityisesti kuvassa oleva Vapaudenpatsas, joka oli täynnä muistotekstejä, kuvia, suruvalitteluita ym. Suosittelen käymään siellä jos joskus NY:in menette. Rispekti pelastusmiehiä ja selviytyneitä sekä kuolleita kohtaan nousi huomattavasti. Viereisessä kuvassa on rakennustyömaa, jossa rakennetaan uusia WTC-torneja. Aivan Manhattanin eteläkärjessä on Battery Park, jonne on siirretty Icon of Hope, ainoa esine, joka säilyi lähes vahingoittumattona tuhansien tonnien metallin ja betonin alla. Siinä oli kolhuja, muttei siitä arvaisi tietämättä, että sen päälle on romahtanut 2 pilvenpiirtäjää.


National 9/11 Memorial&Museum

20 Vesey St (At Church Street)

New York, NY 10007




Niin, entäs se shoppailu? Well, YES! Olin ihan innoissani siellä. Parhaiksi kaupoiksi nousivat seuraavat:


Forever21, Newport Mall, Jersey City, New Jersey

American Eagle Outfitters, Times Square/Newport Mall, Jersey City, New Jersey

Claire's, Newport Mall, Jersey City, New Jersey

Urban Outfitters, Koko näyttö 2081 Broadway, at 72nd St.New York, NY 10023-2804 (lähellä Luonnonmuseota)

Century 21, Broadwaylla, Church Streetillä (kahden streetin, Broadwayn ja jonkun avenuen keskellä)


Rahaa sai kyllä menemään juuri niin paljon kuin vain halusi. Muodista voin sanoa sen verran, että yksi juttu jyräsi yli muiden, ja siinä on kolme kirjainta.

UGG.

Nuoret, vanhat, miehet, naiset. Kaikilla oli UGGit, ja aidot vieläpä. Sen kyllä huomasikin jalkojen virheasennoista, että ne olivat myös viime talvena muodissa... Toinen muotijuttu oli karvalakit. Siis ihan oikeasti kaikenkarvaiset karvalakit. Onhan se joo lämmin, ja

Ja tuliaisetkin esittelen myöhemmin... Tai siis ostokset!



Pahoittelen tämän postauksen lyhyyttä, palataan asiaan myöhemmin.




1 kommentti:

  1. Anonyymi13.1.10

    cool! -kuulostaa niin kivalle! lisäpäivityksiä odotellessa ;) _erika

    VastaaPoista