lauantai 10. joulukuuta 2011

Just rise above it all and fly

Iltaa ihanat!

Koska läppärini laturi on jotenkin mystisesti lopettanut toimintansa, en saa viime aikoina räpsimiäni kuvia tänne blogin puolelle. Tänään täytyi siis tyytyä jälleen kännykän uumenista löytyneisiin kuviin!

Tämä mukava viikonloppu on alkanut aika rennoissa merkeissä; eilisiltana kävimme katsastamassa Breaking Dawnin. Sanon kommenttina vaan, että ihan jees. Seison kuitenkin Twilightinkin kohdalla vakaasti kirjojen puolella - lukiessa ei tarvitse koko ajan tuijotella Bellan aina samanlaista ilmettä tai kuunnella ehkä maailman järkyttävimmän kuuloista susitelepatiaa...

Tänään vietin muutaman tunnin katsomassa Sofian tanssiesitystä kivassa seurassa. Myöhemmin menin vielä shoppailemaan kivoja joululahjoja, joista en voi kertoa yhtään enempää täällä - jokainen lahjansaajista taitaa nimittäin lukea tämän postauksen! Kiinnitin huomiota superystävällisiin myyjiin, joista jokainen muisti toivottaa mukavaa päivänjatkoa ja hymyillä leveästi. En laittaisi yhtään pahakseni, jos noin iloisia ihmisiä olisi lähistöllä ympäri vuoden, ei vain ennen joulua!

Samalla tosin tulin nähneeksi nuo stressaantuneet, hikiset ja kiireiset joululahjashoppailijat, joiden ainoa päämäärä oli vain saada lahjasäkit täytetyiksi. Edes kiitokselle ei näyttänyt löytyvän aikaa, saatika sitten hymylle. No, toivottavasti he ehtivät hymyillä edes jouluna.

Säästä en ehkä halua edes puhua, muuten kuin toivomalla valkoista joulua kaikkialle. Olen jo muutamassa päivässä kyllästynyt tappelemaan sateenvarjon ja tuulen kanssa. Jos vain sataisi söpösti ja rauhallisesti pakkaslunta, olisin hyvin onnellinen.

Mukavaa viikonlopun jatkoa ja ensi viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti