torstai 6. lokakuuta 2011

Funny thing is I'm trying hard and it's unlike me to get so caught up in things


6 kommenttia:

 1. Anonyymi6.10.11

  vaikutat tosi epäaidolta kun tolleen höpöttelet olevinaan niitä näitä ja naurelet omille jutuilles niin ku ne ois tosi hauskoja....

  VastaaPoista
 2. Harkitsin jo tuon kommentin poistamista -en koe, että mun tarvitsisi pitää täällä mielipiteitä, joita lukiessa mulle tulee paha mieli. Jotenkin musta tuntuu että saisin kuulla siitäkin, jos olisin niin heikko, etten kestä vähääkään kritiikkiä, joten koitan nyt olla mahdollisimman epäaito ja vastata fiksusti.

  Mulle on hankalaa olla yksin kameran edessä selittelemässä omiani. Haluan kuitenkin tehdä videoita, koska tykkään itse katsoa niitä muissa blogeissa. Niiden avulla saa kokonaiskuvan (toki pinnallisen) bloggaajasta. Kuten mainittu, tuntuu oudolta olla yksin puhumassa. Totta kai nauran omille jutuilleni- olenhan yksin ( eli paikalla ei ole ketään muutakaan, kenelle nauraisin). Got the point? Esiinnyn videolla paljon mieluummin epäaidolta vaikuttavana itselleen naurajana kuin synkkänä ja vakavana tyyppinä.

  Nauran itselleni, koska naurattaa. Eikä itselleen nauraminen uloitu vain videolle, teen sitä muutenkin. Onko siinä jotain maata järisyttävän pahaa?

  Jos on, deal with it. En aio lopettaa omille jutuilleni nauramista vain Sinun takiasi.

  Aamen, olen puhunut :D

  VastaaPoista
 3. Oot just ihanan aidon olonen ja sulonen! :) Mitä lukiota käytkään?

  ps. kiitos videosta videofanille♥

  VastaaPoista
 4. iina,
  You made my day! :)) kiitos!
  En valitettavasti halua kertoa mun koulua täällä, mutta voin sanoa että se on helsingissä, aika keskustassa :)
  Ole hyvä! :)

  VastaaPoista
 5. ihan mahtavan hyvin vastaisit hei ton anonyymin kommenttiin, tosi rasittavia tommoset :D tosi hyvä video mun mielestä eve, lisää näitä :) ja tosi kiva asu!

  VastaaPoista
 6. elliii,
  kiitos! en ymmärrä mitä kiksejä noi anot saa muiden haukkumisesta... :D

  VastaaPoista