maanantai 5. syyskuuta 2011

i ♥ navy blue

Pukeuduin viime viikolla joka ikinen päivä tummansiniseen aivan tieten tahtoen. Olen oppinut rakastamaan sitä- sen voi päätellä kaapistani löytyvien tummansinisten vaatteiden määrästä. Ajattelinkin nyt koota kolme näistä asuista samaan postaukseen, here we go!

Hame ja neule Zara, pitsi-t-paita Gina Tricot

Suosikkiasuni! Vaikka tuo hame onkin hivenen epäkäytännöllinen, tykkään siitä superpaljon!

Hame Cubus, paita Gina Tricot, naru vyötäröllä on muistaakseni Stockalta (sikälimikäli kiinnostaa).

Nämä vaatteet pääsivät kierrokselle käydessäni kampaajalla (näättekö näättekö mulla on ruskeet hiukset!!), mutta jätin menemättä kouluun flunssan takia. Tiedän, etten ole ainoa, joka rakastaa käyttää syksyisin tälläisiä syksyvaatteita - on vain jotenkin niin onnellista pukeutua näin!

Housut Zara, paita kirppis/H&M ja viimeinen kuva on höystetty vieläpä tuolla inhoamallani maanisella katseella, joka esiintyy vain ja ainoastaan itselaukaisimella otetuissa kuvissa... 

Ylläolevassa rentoiluasussa olin ylläripylläri koulussa ja tätätättätääää vaihtarihaastattelussa! Se meni omasta mielestäni tosi hyvin, ja nyt vain odottelen tietoa siitä, vietänkö vaihtarivuoteni vuoden päästä Argentiinassa, Chilessä vai Meksikossa! Tai siis, toivon syvästi näiden olevan ainoat kunnon vaihtoehtoni... Lupaan kyllä ilmoittaa heti, minne olen päässyt!

Loppuun vielä kuva tuosta superhyper extreme makeoverista, joka tapahtui tiistaina hiuksilleni:


Pliis älkää kertoko mitään tuosta juurikasvusta! Hassua kyllä pidin vanhoistakin hiuksistani toooosi paljon - ne olivat kuulemma "hassut mut tosi kivat ku ne on tälleen vaaleet tuolta ja tummat täältä". Sen pidemmittä puheitta sanonpahan vain että olipahan kauan kaivattu ja onnistunut muutos!

2 kommenttia:

  1. Sulla on kiva blogi, pitäneekin jäädä seurailemaan :) Ja erityisesti kaksi ekaa noista asuita kolahtaa :)

    VastaaPoista
  2. Emilia,
    kiva kuulla! :)

    VastaaPoista