lauantai 28. toukokuuta 2011

now it's all about clothes!

Nyt siis taas vähän Floridan ostoksia kehiin, vuorossa ovat vaatehankinnat! Niin ja hei, älkää välittäkö jos kuvasta ei saa selvyyttä vaatteen jokaisesta yksityiskohdasta, jookosta joo?


Ihana toppi, jonka etupuoli on silkkiä ja takapuoli puuvillaa. Edessä on epämääräinen mutta söpö röyhelöjuttu. Tämä löytyi Banana Republicista.


Nyt jo kovalle käytölle päässeet shortsit löytyivät Leviksen osastolta Macy'silta. Niiden malli on ihana, relaxed boyfriend, ja ne ovat hiukan korkeavyötäröiset. Täydelliset!


Tommy Hilfigerin puuvillainen, pidempimallisempi neuletakki löytyi outletista.


Saatoin ostaa söpöimmän shortsipuvun ikinä! Tämä löytyi Forever 21-putiikista, ja olenkin käyttänyt tätä muutaman kerran Suomessakin (mm. tuubitoppina).


Victoria's Secretiltä ostin iiiiiihanan pehmeän hupparin. Luulin vielä jokin aika sitten, etten tykkää huppareista, mutta toisin kävi... Tämä on viettänyt monta viluista aamuhetkeä ylläni ja tulee viettämään monen monta sellaista tulevaisuudessakin!


Maksimekko! Tykkään maksimekoista hirveästi, vaikka en keksi niille kovin monia käyttötilanteita... Tämä hurmasi minut kuitenkin söpöydellään :) Löytyi Forever 21:sen valikoimista!


Pitkät hihat, pitsiä, hyvä malli... Ostan! Huomasin muuten, että ostin matkalta kauhean monta neuletta/muuta yläosaa... Tämäkin on Macykselta!



Ostoksista parhain tulee tässä! Forever kaksykkösestä ratsattu tummansininen, "verkkarikangasta" oleva bleiseri, joka on virallinen olematta kuitenkaan jäykkä. Mielikuva johtuu mitä luultavimmin siitä, ettei jakussa ole kunnon kauluksia. Joka tapauksessa tästä on tullut yksi vaatekaappini kulmakivistä jo nyt!


Pikkuinen bonus tähän loppuun - Zaran mekko löytyi vasta Suomesta, mutta olen halunnut sitä palavasti jo ensimmäisestä Floridapäivästä asti. Päällä tältä näyttävä... eksoottinen vaatekappale on niiiiiin ihana että odotan tosi innolla, että pääsen käyttämään sitä!

Sellaista! Kaikki vaatteet, paitsi maksi- ja vika mekko, ovat jo päässeet kovaan käyttöön. Mistä te tykkäsitte?

7 kommenttia:

  1. Imppu28.5.11

    Ihania shoppailuja! Toi shortsiasu melkein ylisöpö.
    Paljonko meni lentokentällä ylipainomaksua :-}

    VastaaPoista
  2. Anonyymi29.5.11

    Ihania vaatteita! Olin pimahtaa ku luin ton "jookosta joo" -kohan! :D Oon jankannu sitä niin paljon niis näytelmäharkoissa. :DD

    VastaaPoista
  3. SUPERNAM toi eka toppi ja jumpsuit :| <3

    VastaaPoista
  4. Vau ihania ostoksia! Varsinkin toi röyhelötoppi ja jumpsuit! :-)

    VastaaPoista
  5. Imppu,
    kiitos! Ei mennyt yhtään ylipainoa, muistaakseni kilot jäivät seitsemääntoista :)

    Milena,
    kiitti! Itse asiassa toi jookosta joo on jäänyt mun sanavarastoon :D Se on jotenkin söpösti sanottu!

    Katri,
    eikö olekin! :)

    Anna,
    oon itse kans tosi tyytyväinen noihin kaikkiin! :)

    VastaaPoista
  6. aivan ihania noi kaikki !! :-)

    VastaaPoista
  7. elliii,
    kiiitos! :)

    VastaaPoista