sunnuntai 29. toukokuuta 2011

päivänä, jona aurinko ei paistanut

Nyt haluan julkaista täällä muutaman... erityisen kuvan. Ne ovat kuvia tärkeistä hetkistä ja asioista, joiden merkityksen saattaa tajuta vain muutama ihminen. Ai miksikö sitten laitan ne tänne? Koska haluan. 


Oi niitä aikoja! Pari viikkoa takaperin Floridassa hymyili iloinen tyttö. Miksi unohdin nämä fiilikset näin nopeasti? Ei siis sillä, etten olisi iloinen, päinvastoin. Tarkoitan, että miten onnistuin unohtamaan lämmön tunteen ihollani kahdessa viikossa?


Tämänkin kuvan ottamisesta on jo vaikka kuinka kauan, mutta sen idea ei ole muuttunut. Siinä poseeraa maailman paras koirani Cara, joka jaksaa aina olla niin iloinen ja hölmö 


En nyt ollenkaan tiedä, miten päin tämän kuvan olisi hyvä olla, mutta ehkä siitä saa muutenkin selvää.
Se on otettu viime viikolla, päivänä, joka oli yksi elämäni hauskimmista. Kaikki vaan meni niin kivasti,  seura oli hyvää, ilma oli mukava: kaiken kaikkiaan tuollaisia päiviä saisi vaan olla useamminkin. Katoaisiko niiden hohto silloin?


Lopuksi vielä muutamat kuvat tältä päivältä, joka sekin oli ihan outo. Kuvissa vilahtaa rakkauteni, punainen Jopo, jolla olen kiitänyt tämänkin viikon aikana monen monen monta kilometriä ympäri eri Helsingin kaupunginosia. En ehkä edes halua tietää, kuinka monta...
Tämäkin päivä oli niin mahtavan avartava (huomaan, että näitä päiviä tulee koko ajan lisää, mitä on tapahtunut...) siihen asti, kun lähdin pyöräilemään kotiin huonona hetkenä. Satoi aivan kaatamalla, eikä minun varmaan tarvitse erikseen kertoa, että vaatteeni, kenkäni, kaikki olivat läpimärkiä. No, kerran tuokin pitää kokea...

Huh, tälläisiä postauksia saan aikaan, kun olen väsynyt, mutten saa unta.
Kiitän vielä itseäni tämänkin postauksen tekemisestä, kun unohdan taas jotain olennaista onnellisena olemisesta.

5 kommenttia:

 1. huh pakko sanoo eve etten oo ennen kommentoinu sun postauksii mut tää oli ihana ! vitsi mä tykkään tälläsist oikeesti tärkeist kuvist jos ymmärrät :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi30.5.11

  Aivan ihana toi sun lettikampaus!!!

  -v-

  VastaaPoista
 3. Anonyymi30.5.11

  jotenkin tälläisestä anonyymiseurailijasta tuntuu, että oot jotenkin muuttunut hyvään suuntaan :) oot jotenkin tosi iloinen ja kirjoitat eri tavalla :)

  VastaaPoista
 4. atencíon!,
  kiiitos! :) tykkään tehdä tälläisiä :)

  v,
  kiitti!

  Anonyymi,
  joo, voisin sanoa että oon muuttunut :) kiva kuulla :)

  VastaaPoista
 5. Toi lettikampaus on ihan täydellinen! Voisit tehdä joskus jonkun hiuspostauksen kun sulla on kuitenkin noin upeat hiukset :)

  VastaaPoista