perjantai 8. huhtikuuta 2011

Well count to ten, take it in, this is life before you know, who you're gonna be, at fifteen

Shortsit Only, neuletakki Benetton, paita H&M, huivi Pimkie, kengät Converse.

Nämä kuvat olivat järkytys minulle. Noin pitkät shortsit (tässä minimittayhteiskunnassa nuo ovat pitkät!) saavat minut näyttämään hurjan lyhyeltä. Yhdistettynä kenkiin, jotka saavat jalkani näyttämään vähintään kokoa 46 olevilta ja muihin ei-niin-pidentäviin elementteihin, shortsit näyttävät isoilta ja pussimaisilta ja minä näytän laatikolta. En ole! Vaikka kuvan perusteella voisin olla vaikkapa 160 cm pitkä, varteni kohoaa oikeasti uljaaseen 174 sentin pituuteen. 
Tykkään kuitenkin niistä - ei aina tarvitse käyttää niitä vesirajahelmoja... Siitäkin huolimatta kiikutan shortsit tuota pikaa Sofia-tädin luo lyhennykseen. 
Huhhuh, olen vieläkin niin järkyttynyt tuosta mittakaavasta, etten osaa sanoa muuta.
Yritetäänpäs... Tänään on perjantai, eikä minulla ole oikein mitään jännittävää kerrottavaa. Tai on, muttei teille. 
Kohta olisi tarkoitus lähteä Myyrmanniin katsastamaan eilen avautunut Cubus, ja illalla varmaan vain oleskelen kotona. Huomenna tiedossa on lastenhoitoa ja Elokuu-leffa. 
Tällä hetkellä kuuntelen biisejä, joita en ole aiemmin sattunut kuulemaan ja bongailen sanoituksia, joka kuvaavat elämääni suunnilleen täydellisesti. Olo oli jopa hieman epäuskoinen - olikohan joku vakoillut ajatuksiani kirjoittaessaan kyseisiä sanoja?

2 kommenttia:

  1. Ihana asu, pukee sua niin hyvin! En oo varma, haluunko enää lyentää noita... :D no okei jos ihan välttämättä tahdot.

    VastaaPoista
  2. Sofia,
    kyl sun pitää lyhentää niitä! :D thanks <3

    VastaaPoista