sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Uusia konadeita tulossa!!




Jee, sain perjantaina tilata vaivanpalkaksi yhdestä jutusta 2 uutta konad-laattaa, ja oisin voinut tilata lisääkin (tahdonvoimaa!). Kyseessä on CesarsShopin 6,50 € hintaiset m40 ja m59 laatat, ja me haetaan ne huomenna maanantaina. Saa nähdä pystynkö vielä pidentämään mun lakkalomaa(alkoi eilen) vai huutaako ne mun nimeä heti kotiin tullessaan... m48 ainakin jäi huutamaan mun nimeä, se on selvä! Kuvat täältä.

Täytyypä sanoa, että kylläpä kuntonyrkkeilytreenit tuntui rankoilta n. kuukauden tauon jälkeen. Nykin jälkeen sairastelin oudosti, joten treeneihin ei oikein ollut asiaa. Ja ylpeydekseni voin myös kertoa, että olen vihdoin oppinut oikeanlaisen hyppynarutekniikan (te tiedätte, leffoissa ne hyppii vuorojaloin huiman kovaa), ja se on kiva juttu jatkoa ajatellen =)

Ja loppuun vielä kirjavinkkaus teineille! Lainasin vähän aikaa sitten kirjastosta Siskodisko-sarjan kirjat Pyhimysainesta ja Ihan kivat kasvot. Molemmat olivat hauskoja rakkaustarinoita romantiikannälkäisille tytöille (jollainen en itse siis ole...) eli voin suositella lämpimästi. Pyhimysainesta-kirjassa oli muuten tosi paljon kiehtovia pyhimysknoppeja katolilaisista pyhimyksista, jonka ansiosta tiedän nyt, että espanjalaisella lentohenkilöstöllä on oma pyhimyksensä, ja paljon paljon muuta. Joten hopihopi kirjastoon!

4 kommenttia:

  1. Anonyymi17.1.10

    Kiva uus banneri! -V-

    VastaaPoista
  2. Anonyymi18.1.10

    Missä käyt kuntonyrkkeilemässä? oon alottamassa ja toivoisin suosituksii mis kandeis alottaa. toivoisin vastausta=)=!!!!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi18.1.10

    Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Ano 1: Käyn kuntonyrkkeilyssä Stadi Boxing-seurassa, ja voin suositella! www.stadiboxing.fi

    VastaaPoista