tiistai 26. tammikuuta 2010

Huulirasvariippuvaisuus


Niin no, en mä taida ihan noita kaikkia tarvita... Itse asiassa käytän noista kaikista tasan kahta, eli kaikista vasemmanpuoleiset Mirame Medilip Lip Balmit. Näistä en ikinä luovu! Muut ovat... no, tosi huonoja. Edessä olevat H&M:n purkkirasvat on täyttä kakkaa, ja kaikki mainoshuulirasvat on sitä samaa mömmöä, joka tuoksuu vaniljalta. Siniset Miramet on kelvollisia, mutta ne eivät kosteuta. Itse asiassa kaksi parasta puuttuu: ACOn huulari ja Blistexin purkkitäydellisyys (jota ei enää valmisteta samanlaisena!?!?&¤&(#%!). Satunnaisesti laitan Bepanthenia.

Onkohan täydellistä huulirasvaa edes olemassa? Aina ne kuivattaa vähän. Parhaisiin en tohdi sijoittaa pariakymppiä, ymmärtäähän sen. Miramen Medilipissäkin on aina vika: tötterön ylösrullausmekanismi hajoaa, eikä sitä saa voimakeinoja käyttämättä alas. Sinisissä Original-Mirameissa vikaa ei ole. Nekin on päätynyt mun turhiin käsiin silloin, kun joku on ostanut sitä, vaikka pyysin vihreää. Tässä sen näkee, kandeis olla tarkka!

The Body Shopista saa ihanan tuoksuisia huulirasvoja, jotka maistuu ja tuoksuu hyvältä, mutta joissa ei ole minkäänlaista kosteuttavaa arvoa. Tämän takia pidin pääni ja ostin mielummin kasvonpuhdistussieniä ja ryppyjä ehkäisevää silmänympärysvoidetta (aina kannattaa ennakoida!) blogi-Mimmiltä... Voin muuten suositella niitä kasvosieniä, tosi mukavan tuntuisia puhdistukseen. Muistakaa kuitenkin kastella sieni ennen käyttöä, ellette sitten tahdo raapia naamaanne verille hiontakivellä! Pointsit muuten Body Shopille siitä, että niiden purkit voi kierrättää, ja että tuotteita ei ole testattu eläimillä!

Onko jotain tiettyä aihetta, josta haluaisit lukea? Kommentoi ja ehdota toki rohkeasti. Mulla on paljon kuvia ja ideoita jemmassa, ja oon myös kirjoittanut niitä julkaisua vaille valmiiKsi. Joten viestiä tulemaan!Tässä on ihana uusi koruni! Olisitte nähneet mut kaverini kanssa, kun me nähtiin tämän ja 10 muun sisaruksen hylly... "Jos sitä ei voi tehdä itse, sen voi ostaa... Kassalle!!" Tämä löytyi Seppälästä ja hintaa oli 4. 95 €.

5 kommenttia:

  1. Anonyymi27.1.10

    Olisi kiva kuulla taas koirasi kuulumisia.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi28.1.10

    mun yksi ehdoton huulirasva lemppari on carmex! suosittelen! _erika

    VastaaPoista
  3. tää sun blogi on musta kiva bongasin demi.fi:stä ja heti kolahti ja ryhdyin lukijaksi :-D

    VastaaPoista
  4. Henni:
    Kiitoskiitos jeee!! Tulin tosi iloiseks, tervetuloa!! =)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi1.11.12

    Mulla on 18 huulirasvaa ja käytän kaikkia paitsi kahta :-D jokanen on eri tarkotukseen, riippuu onks mun huulet rohtuneet, vähän kuivat vai mitä. laitan huulipunan alle, kiillon alle eri juttuja sit mul on koulussa ai a mukana 3 erilaista. mulla on putkiloita jos en takuu sotkee sormia.. Et tommista :D sul on kivoja huulitasvija muute

    VastaaPoista