keskiviikko 20. tammikuuta 2010

New York pt. 2

No niin, tässä vihdoinkin toinen osa New Yorkin tarinaa. Nyt niitä kuvia on jonkun verran :)


Terve, T-Rex! Luonnonhistoriallisessa museossa kiinnostavin oli dinosaurusnäyttely, josta löytyi tietoa ja luurankoja 5 salillista... Huh. Tämä ei edes taitanut olla isoimmasta päästä, päinvastoin!

Itse museo oli järkyttävän valtavan kokoinen, emme edes ehtineet joka näyttelyyn. Kävimme katsomassa Matka Tähtiin-esityksen planetaariossa, joka oli tosi hieno!
Benihana-ravintolassa kokki teki tälläisen coolin sipulitulivuoren paistolevyllä =) Kuumalle pannulle sipulit tollein ja vettä sisään... Näyttävää!



Even ensimmäinen Starbucks-smoothie! Banaani-suklaa, naminami... Noi oli muuten aika hintavia, 1 mukillinen 5 $. Mutta hyviä kuitenkin! Tämä taisi tapahtua uuvuttavan Century 21-tavaratalon jälkeen...





Aloin just päästä noiden pikkulimujen makuun! Tämä oli NY Knicksien pelissä. Tota Spriteä oli vielä puoli tönikkää pelin jälkeen jäljellä...




Tervetuloa Times Squarelle! Jo ennen itse aukiota valomainokset alkoivat Broadwaylla. Luulimme jo pari kertaa esim. Radio City Music Hallin edustaa Times Squareksi, koska sielläkin oli mainoksia niin paljon. Ihmisiä oli niin paljon, mutta autoja ei tässä ollut paljoakaan. Times Squarelta löytyi mm ihana American Eaglen iso liike!



Tälläiset näkymät oli hotellimme edustalta. Tämä oli sumuinen päivä, mutta väliäkös sillä. Yhtenä päivänä Manhattanille ei näkynyt ollenkaan, koska oli niin sumuista. Kuvassa näkyviä veneitä meni jonnekin ihan jatkuvasti, ne lähtivät Jerseyn laiturista ja menivät kai Ellis Islandille tms.


Perus New Yorkin kuva- katuviitat. Tässä risteytyy Wall Street ja Broadway.


Kaduilla oli pimeää, koska näiden talojen rakennusaikaan taloja ei tarvinnut rakentaa kapenevaksi kärkeä kohden. Tämä oli ilmeisesti Wall Streetin lähellä...


Uggin kumisaappaat oli kivoja! Century 21:sessä kaikki UGGin tuotteet maksoi keskimäärin 110 dollaria, ja ylimääräiset rahat päälle. Meinasin ostaa 110 $ hienot Uggit, jotka maksoivat Uggin omassa liikkeessä 179 dollaria.


Saatan tehdä vielä kolmannen osan jos oikein innostun =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti