torstai 7. kesäkuuta 2012

Italia ♥ 1


Oijoi, takana mitä ihanin Italian reissu! 5 päivässä ehdittiin kiertää Sirmione, Verona, Bassano, Soave ja Milano (ja pala Sveitsiä), sekä lukematon määrä läpiajettuja pikkukyliä. Säät suosivat, shoppailu oli kivaa, ruoka oli namnamnam (Italia onnistui vihdoin valloittamaan sydämeni ruoalla) ja seura oli tietenkin mukavaa. 

Huomasin taas, että kaupunkilomat on se mun juttu, ja varsinkin uudet kaupungit! En ole ollut montaakaan kertaa ulkomailla samassa kohteessa, enkä oikein edes haluaisi. Haluan nähdä mahdollisimman monta uutta maata ja kaupunkia, nukkua monessa hotellissa ja syödä monessa ravintolassa. Rakastuin jokaiseen paikkaan, jossa kävimme, ja päätin harvinaisesti, että tänne tulen takaisin. Sitä saadaan kyllä odottaa, koska ennen paluuta Italiaan haluan koluta vielä aika monta uutta maata!  

 Tähän postaukseen mahdutin Sirmionessa Gardajärvellä ja Veronassa otettuja kuvia, myöhemmin saatte nähdä mm. kuvia Milanosta, videokoosteen ja vielä ostosvideonkin (eli hetken aikaa Mi Senti Vivo onkin Mi Senti Vivo Italiassa)... Palaillaan siis niiden kanssa heti kun teidän Italia-kiintiössä on tilaa!

Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

  1. Aaa mitä kuvia♥ Italia on niin ihana maa, mäkin kävin Veronassa ja Gardajärven rannalla muutama viikko sitten :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kävin kattomassa sun blogista ja kivalta näytti myös sun reissu!! :) ja kiitos!

      Poista
  2. Kaupunkilomat parhautta! Älä koskaan tingi kuvistasi äläkä hymystäsi :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi8.6.12

    Vau mitä kuvia!! Varsinkin noi ekat kuvat on ihan ammattimaisen hienoja. Oliko sulla uusi kamera reissussa mukana??

    -V-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olihan se, ja kovalla käytöllä! Piti oikein käydä ostamassa uus muistikortti kun vanha meni täyteen parin päivän kohdalla :D

      Poista