tiistai 27. maaliskuuta 2012

I've been feeling everything from hate to love, from love to lust

Pitsipaita Mango, hame Cubus ja korvakorut Forever 21.

Eilisen illan ravintola-asua vaan; synttärilahjaksi saatu pitsipaita, sifonkinen hame, simppeli kampaus ja punaiset huulet - aika yksinkertaista mutta toimii! Voisin pukeutumisen puolesta lähteä syömään tai ulos muutenkin vaikka joka päivä, jos silloin saisin olla aina luvan kanssa vähän erityylinen kuin yleensä. Liian monena kiireaamuna (todellakin kiireessä, kun kerran olen ottanut tavakseni käydä näpräämässä kännykällä aina kymmenen minuutin torkkuja muutaman kerran heti herätyskellon soitua...) turvaudun johonkin, mikä ei tunnu enää omalta tai hyvältä kouluun päästyä - tai vaikka tuntuisikin, niin kivalta se ei näytä.

 Onneksi olen todennut, että näin keväisin, kun ulkona näkyy aamulla jotain muutakin kuin katulamppujen valot, pukeutumisessani tapahtuu muutos. Yritän lisätä vaistomaisesti väriä jokaiseen asuun edes jossain muodossa: huulissa, huiveissa, kengissä, vaatteissa... Jos pukeudun tähän aikaan vuodesta tylsiin väreihin, tuntuu oudolta (ylläoleva asu oli täysi poikkeus). Kaupoissa tähyilen karkkisävyjä ja valkoista - kaiken mustan ja harmaan jätän näköalueeni ulkopuolelle. Piristyn keväällä muutenkin kuin pukeutumisen suhteen, kun saan vähän aurinkoenergiaa ja näen ruohikkoa ja puissa silmuja. 

Toivotaan, että saan koeviikon ja sen jälkeisen reissun myötä lisää inspiraatiota ja intoa blogia kohtaan - rakastan kirjoittaa tätä, lukea vanhoja postauksia ja teidän kommenttejanne, mutta liian usein kärsin luovuuden tuskasta ja jätän kirjoittamatta. Tähän on tultava muutos, jonka saan liikkeelle nakkaamalla kameran useammin jonkun pahaa-aavistamattoman kaverini käteen ja pukeutumalla kivemmin. Sitä odotellessa, adios!


4 kommenttia:

  1. ehaana paita ja kaunis sinä :-))

    VastaaPoista
  2. Anonyymi3.4.12

    Ihana asu! Voisin jopa itsekin kuvitella päälleni :)

    - O

    VastaaPoista