maanantai 27. helmikuuta 2012

Quite perfect

matkustuseleganssi 

Siinä siis sekalainen seurakunta niin kännykällä kuin kamerallakin otettuja kuvia Rukalta, jossa vietin superkivan hiihtoloman! Säät suosivat (joukkoon mahtui pari täydellistä päivää), suksi luisti, nautin laskettelusta taas tosi tosi paljon ja seura oli tietenkin loistavaa. Oman kunniamainintansa ansaitsee myös iiiiiihana ruoka; ukrainalainen borschkeitto, täydellinen pizza, herkkuletut, makuhermoja hemmotelleet hirvipaisti ja porokeitto... Ah. Tuli nälkä taas.

Koulu lähti siis taas tänään rullaamaan ja nyt on lähtenyt se virallinen lähtölaskenta ensin kesäloman alkuun, ja sitten Argentiinaan lähtöön. Kesälomaan on 14 viikkoa, ja Argentiinaan 5 kuukautta, 3 viikkoa ja 3 päivää. Jos vanhat merkit pitävät paikkaansa, aika kuluu liiankin nopeasti. Ehkä huomaan vain joku päivä seisovani lentokentällä hyvästelemässä rakkaitani. No, toivottavasti tässä ei käy niin, koska tuohon reiluun viiteen kuukauteen mahtuu sen verran kaikkea kivaa ja odottamisen arvoista, että ei paremmasta väliä!

Ehkä tämä riittää tältä päivältä; sänky on aika houkuttelevan näköinen (varsinkin, kun sen päällä tuhisee karvainen lämpöpatteri aka Cara). Tämän päivän kuntosali- ja lihaskuntouurastus oli vähän liikaa mulle...

Ihanaa uutta viikkoa!

1 kommentti:

  1. Anonyymi1.3.12

    Kiitos tästä edustavasta kuvavalinnasta :D

    - O

    VastaaPoista