perjantai 30. joulukuuta 2011

2 0 1 1

Arvoin vuosi sitten pienen pääni sisällä, tekisinkö  vuoden asut-koonnin vai vuosi postauksessa-koonnin. Kuten joku saattaakin muistaa, päädyin viime vuonna tekemään asupostauksen, joten tällä kertaa on aika kerätä koko vuoden tapahtumat yhteen!
Kuvakollaaseissa on yhdistetty aina kaksi sen alla esiteltyä kuukautta. Esillä on niin ennennäkemättömiä, vanhoja kuin lempparikuviakin. Teksteissä taas on mainittu mitättömiäkin asioita - oikeastaan kerron kaiken, minkä vain muistan kyseisestä kuukaudesta. Turhuuksia on siis luvassa!
 Toivottavasti pidätte!


Tammikuussa... vietin vuodenvaihteen mökillä, kävin Tallinnassa äidin kanssa, treffailin kavereita lomalla, kävin lukiotutustumisissa, tsemppailin koulussa ja nautin lumisesta talvesta.

Helmikuussa... pidin kuukauden pituisen vaatteidenostamislakon, ostin kolmet kengät, minusta tuli kummitäti,  otin penkkaripäivänä itsestäni lemppareimmat asukuvat koskaan, vietin hiihtoloman Ylläksellä, kiipesin kolmesti tunturille, harmittelin huonoja laskusäitä ja inhosin pimeyttä.Maaliskuussa... vietin yhden elämäni kivoimmista viikonlopuista isoskoulutusleirillä, täytin 15 vuotta, sain ihanan 50 mm objektiivin ja Sebagon purjehduskengät lahjaksi, testailin objektiivia ahkerasti salakuvaamalla Sofiaa, luin jonkun verran kokeisiin ja pärjäsin niissä hyvin ja tein reippaita lenkkejä talvisäässä usein.

Huhtikuussa...ostin Cubuksesta chinot ja käytin niitä varmaan joka toinen päivä, sain hermoromahduksia vaalitulosten takia, olin pääsiäisen sukulaisilla Pohjanmaalla ja tein kouluesitelmän kuukauden etuajassa valmiiksi, riemastuin nähdessäni kevään merkkejä, kuvasin paljon, kävin kaatopaikalla ja panostin edes jotenkuten pukeutumiseen.


Toukokuussa... tein superkivan matkan Floridaan, nautin elämästäni, shoppailin jälkeenpäin katsottuna erittäin hyvin,  hymyilin paljon, stressasin tosin myös enemmän kuin koskaan, puursin peruskoulun viimeiset kokeet sun muut turhuudet kunnialla pois päiväjärjestyksestä, vietin pari ihan mahtavan superupeeta päivää parhaiden kavereiden kanssa, jännitin paljon, nautin kivasta ysigaalasta ja jatkoista, kävin Heurekassa ja kastuin aivan läpimäräksi kaatosateessa.

Kesäkuussa... peruskoulu oli ohi, päättäreissä oli kivaa, valvoin myöhään, pelkäsin henkeni puolesta melkein turhaan, valvoin yli 20 tuntia pitkänä päivänä, otin aurinkoa, olin tosi paljon ulkona, kävin Korkeasaaressa, vietin kivoja päiviä perhetuttujen kanssa, kävin Sofian kanssa Turussa, otin kivoja kuvia (vaikka itse sanonkin) ja vietin hauskan juhannuksen perheen kanssa. Nautin aivan älyttömästi vapauden tunteesta!


Heinäkuussa... Sofia tuli mökille pariksi mahtavaksi päiväksi, puhuimme niin syvällisiä kuin tyttöjenkin juttuja, olin mökillä lähes koko kuun, kävin Helsingissä satunnaisesti moikkaamassa kavereita, visiteerasin Pohjanmaalla, sain uuden kännykän, rakastuin siihen, uin paljon, otin aurinkoa, söin paljon mehujäätä ja rentouduin.

Elokuussa... tulin takasin Helsinkiin, tapasin kavereita, menin isoseksi päiväriparille Sofian kanssa, herkistelin hieman, olin parhaassa messussa koskaan, aloitin kivoimman lukukauden ikinä uudessa lukiossa, tutustuin mahtaviin ihmisiin, opettelin uutta rytmiä, ihmisten nimiä ja kasvoja tuli koko ajan lisää muistettavaksi, oli vähän hankalaa,  koululaukku painoi liikaa, värjäsin hiukset ja kävin vaihtarihaastattelussa.


Syyskuussa... olin nuorten syysleirillä viikonlopun ilman ääntä, en nauttinut olostani siellä liiemmin, tuskastuin matikkaan, tein pari kivaa kuvausretkeä, ihastelin ruskaa, olin ihan superilla Sami Hedbergin keikalla, rentoilin läpi ensimmäisen jakson ja koeviikon, kävin Valtterissa kirppiksellä matkaten ihanassa aamu-auringossa, kuulin, että minut oli hyväksytty vaihtariksi Argentiinaan, sekosin, näin kaivattua kaveria pitkästä aikaa ja koulussa oli entistä kivempaa.

Lokakuussa... oli syysloma ja mahtava ykkösristeily, käytiin ex tempore syömässä pariinkin otteeseen Ben&Jerry'sit kaupungilla koulun jälkeen, oppilaskunnan hallituksen kokouksissa syötiin ja naurettiin paljon, ihastelin ihania auringonlaskuja, lähdin ekaa kertaa leffasta kesken pois, tyttöjen yökyläilyt meillä yleistyivät, sähelsin kaikenmaailman vaihtaripaperit kasaan aika viime tingassa ja koulussa alkoi olla taas vähän kiire.


Marraskuussa... postailin luvattoman harvoin, aloin tekemään jouluvalmisteluita, viihdyin koulussa varsinkin ruotsin ja musiikin tunneilla, kävin jälleen Pohjanmaalla, lusin fysiikan kurssilla, paahdoin koeviikon kimpussa, onnistuin aika hyvin vähäisellä lukemisellakin, join usein koulun kahvia (ja "piristyin" kahvista, jossa ei edes ole kofeiinia!), sain uuden hajuveden, oli koulukuvaukset, kävin uimassa pitkästä aikaa ja vietin hauskoja iltoja kavereiden seurassa.

Joulukuussa... oli koulun tanssiaiset, nauroin ja tanssin kuin hullu, vastaanotin kivoja tuliaisia, aloin myöhästellä joka paikasta, väsymys alkoi painaa, uniongelmat lisääntyivät (vai miltä kuulostavat öiset teekutsut tai sirkusesitykset? niin, uniongelmilta...), olin väsynyt ja vielä kerran väsynyt, unohdin ottaa vitamiineja aamuisin, turvauduin kahviin, selvisin niukin naukin joululomalle lintsaamatta koulusta väsymyksen takia, sain jossain välissä tehtyä kaikki kouluhommat ja jouluostokset, paketoin lahjoja, nautin ystävien ja perheen seurasta, vietin ihanan joulun, rentoilin ja kävin Tallinnassa.

Sellainen vuosi takana! 2011 oli ihan yksi parhaista vuosista - vaikka välillä meni hiukan heikommin, vahvat ja  hyvät hetket peittosivat huonot ja näin yleisarvosana nousi aika korkealle! Olen kiitollinen jokaisesta virheestä ja onnistumisesta, uudesta ja vanhasta ystävästä, päivästä ja yöstä... No, ehkä lopetan ennen kuin minusta tulee liian runollinen - siitä ei hyvää seuraisi.

Ensi vuodesta tulee luultavasti aika jännä, sattuneesta syystä. Toivottavasti 2012 on opettavainen, hauska, ikimuistoinen, mielenkiintoinen, ihana, vaaleanpunainen, kaunis ja turvallinen vuosi - ihan meille jokaiselle.

Ilmoitelkaahan itsestänne taas vähän - millainen teidän vuotenne oli? :)

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä !
  Ja tuitui söpöt kuvat ♥

  VastaaPoista
 2. Vuosi on ollut vähän rankka ihan itseni ja pääni takia. Olen stressannut sitä etten ehdi ja kaikki nauttiminen on jäänyt liian vähälle. Kesä oli kiva ja silloin olin ihan rauhassa. Joulukin meni rauhaisasti ja leppoisasti. Odotan vuotta 2012. Se kuulostaa niin hyvältä. Uskon että luvassa on hyvä vuosi.
  :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi31.12.11

  Hahaa, mun lempikohta oli:

  "...pidin kuukauden pituisen vaatteidenostamislakon, ostin kolmet kengät..."

  Niin mikä lakko? :D

  - O

  VastaaPoista
 4. Emilia,
  Jep, kiitos! <3

  iina,
  Kiitos kommentista! :) 2012 tulee olemaan hyvä vuosi, niin minäkin uskon! :)

  O,
  Se olikin VAATTEIDENostamislakko, rajasin kengät sen ulkopuolelle :D

  VastaaPoista