keskiviikko 23. marraskuuta 2011

tähtilampun alla


Uskotteko, miten onnelliseksi yhdet jouluvalot ja yksi mekko saavat minut? Nääääin onnelliseksi!

Luovutin eilisiltana fysiikan lukemisen kanssa, laitoin valot pois ja menin istumaan sängylleni. Hetkeä aikaisemmin ripustetut tähtivalot seinällä loistivat ihanasti, ja hymyilin kuin mielipuoli. Mieliala oli noussut huiman nopeasti heti, kun olin ensin vastaanottanut lähetin tuoman Forever 21:sen paketin ja sitten hurmaantunut noista jouluvaloista. Ihan kuin olisin saanut palan talvitaivasta tänne huoneeseeni :-)
Eipä niistä sen enempää, luultavasti tulette näkemään noita suloisuuksia vielä paremminkin! 

Tänään siis starttasin koeviikon heti kivasti fysiikalla, jonka joko klaarasin tai mokasin. We'll see, ainakin on hyvä tietää, etten joudu enää ikinä opiskelemaan fysiikkaa... Huomenna urakka jatkuu terveystiedolla (jonka kirjaa en ole vielä avannutkaan... en ole myöskään kuunnellut yhdelläkään tunnilla mitään. Lapset, älkää tehkö näin!). 

Tänään raahauduin koulun jälkeen kirjastoon melkein neljäksi tunniksi tekemään hienoa tehtäväkansiota - ja sen jälkeen kirjaimellisesti raahauduin bussipysäkille. Olin työn touhussa unohtanut syödä, ja olo oli sen mukainen. Vedin tästä omantapaisiani johtopäätöksiä: syöminen on hyväksi ja aina kannattaa olla ruokaa! 

Taidan päättää tämän erittäin kamalan kirjoituksen tähän ja jatkaa salkkareiden katsomista - näkyillään (toivottavasti nopeammin kuin viimeksi, etteivät kaverit joudu taas hermoilemaan että millon sä postaaaaat!)!

3 kommenttia:

  1. Anonyymi26.11.11

    hei täältä tulis postausideaa et haluisitko kertoo mitkä fiilikset vaihtoon lähöstä. Apua ja minne sä nyt olitkaa lähössä? Muistanko oikein et Argentiinaan?:)

    Olis kiva kuulla "henkisen puolen fiiliksistä" et mitä oo mieliskelly esim. siitä et ens joulu tuleeki vietettyä toisella puolella maapalloa ja et onko tullu paljo "apua en haluu lähtee täältä ja jättää juttuja a, b tai c", tai et miten sun kaverit, perhe ja ennen kaikkea sinä ite aattelette kaikesta.
    (Hui ku kuulosti dramaattiselta! :D)

    Joo mutta vähän sekava kommentti mutta tämmöstä tuli mieleen :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi,
    kiitos postausideasta!
    Lupaan höpötellä aiheesta enemmänkin tulevaisuudessa, mutta näin alkuun neuvon lukemaan tän:
    http://mi-senti-vivo.blogspot.com/2011/10/i-leave-for-argentina-and-you-wait-for.html

    Kirjoitin tuon joskus pari kuukautta sitten, ja totta kai ajatukset ovat hieman muuttuneet :-)

    Myös tässä olen muutamalla lauseella maininnut mietteitäni:
    http://mi-senti-vivo.blogspot.com/2011/09/starry-night.html

    Ja joo, muistit ihan oikein, että meen Argentiinaan! :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi28.11.11

    okei, kiitti! meenkin heti lukasemaan :)

    VastaaPoista