lauantai 1. lokakuuta 2011

me miro al espejo y allí no estoy yo

Suuret pahoittelut radiohiljaisuudesta!

Valehtelisin hiukan, jos sanoisin, että kaikki aikani on kulunut kokeisiin lukemiseen. Eipä ole. En ole onnistunut täysin hallinnoimaan ajankäyttöäni enkä kokeisiinlukemista... enkä ole myöskään onnistunut täysin kokeissa. Noh, kyllä tästä selvitään! 

Radiohiljaisuutta voisin tosin selittää helposti sanomalla yhden sanan - koeviikkopukeutuminen. Kyllä, verkkareilla ja huppareilla mennään! Teitä ei varmaankaan kiinnostaisi nähdä sotkunutturoitani tai lähes meikitöntä naamaa. 
Niin, ei varmasti kiinnosta. Voi voi, tässä tulee:

Wuuu näytän pitkältä! 
Flanellipaita Cubus, huivi Micmac, toppi Brandy&Melville, farkut Urban Outfitters ja kengät Converse. 

Asu siis tältä päivältä, kun teki mieli laittaa jotain hippasen skarpimpaa päälle. Onko flanellipaita skarpimpi? Ehdottomasti. Onko se mukava? Vielä ehdottomammin, ja näin olin valinnut espanjankoepäivän asun. 

Minusta on ehdottomasti tullut koeviikkojen ystävä. Kukaan ei välitä siitä miltä näytät- mahtavaa. Kun kokeissa menee se tunti-puolitoista, on rentoa vapaa-aikaa (täydellinen sauma mäkkilounaalle), lyhyt preppi, ja sitten olenkin vapaa tekemään mitä vaan. Valitettavasti olen tainnut ymmärtää tämän vapauden hiukan väärin. Se ei taida tarkoittaa kirjastossa "lukemista" eli juttelemista ja kahvinkittaamista, shoppailua tai pizzan syömistä ja Housen katsomista kaverin kanssa. No, ensi koeviikolla sitten skarppaan ja teen jotain vähän aiemminkin kuin edellisenä päivänä. 

Niin, unohdinko kertoa, ettei koeviikkoni ole suinkaan vielä ohi? Ehei, jäljellä on vielä kaksi koetta, joista varsinkin historiaa odotan superinnoissani... tai sitten en.

Kamalaa miten väsynyt sitä voi olla! Ilta venähtikin myöhemmäksi kuin piti ja jo äsken meinasivat silmät muurautua umpeen. Tällä tekstillä ei ole varmaankaan mittavaa kieliopillista arvoa tai mitään muutakaan arvoa, mutta en halunnut pysäyttää sormieni automaattista liikettä näppäimistöllä. Saatte kärsiä puoliunisesta kirjoituksestani - tai, kärsitte jo.

Sweet dreams, tämä tyttö painuu kauan, hyvin kauan kaivatuille unille. 

Radical Face - Welcome home 
(senkin Elina, oot tartuttanu tän muhun niiiiin pahasti!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti