torstai 2. kesäkuuta 2011

Don't you ever feel like than you are less than perfect


Hui jo toka postaus tänään! No, ehkä teitä ei haittaa... Anyways, tässä helatorstain asua! Kävin ensin siskolla siivoilemassa ja sitten hengailin parin kaverin kanssa ulkona. Pärjäsin paljain säärin aamu-ja iltapäivän oikein hyvin, mutta illan viiletessä tulikin todella kylmä! Pitäisi alkaa varustautua kunnolla, toppahaalarit ja hanskat messiin, niin kuin minulle ehdotettiin. 

Mekko Zara, neuletakki Tommy Hilfiger, kengät Tamaris. (niin ja jos mietitte, että pidinko tuota lyhykäistä mekkoa ihan vaan noin, niin en pitänyt. Alla oli valkoiset shortsit - ihan vain pyöräilymukavuuden kannalta...)

Nyt pitää mennä valmistautumaan siihen vihoviimeiseen koulupäivään, moikka!

4 kommenttia:

 1. Anonyymi3.6.11

  oon saanu sellasen käsityksen et oot -96, nii ootko menny vuotta aikasemmi sitte kouluu ja miks? (: ja tää blogi on ihana!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  ihan oikeessa oot :) oon menny vuotta aikasemmin kouluun, eli 6-vuotiaana, koska oon syntynyt alkuvuodesta (maaliskuussa). Eipä sille muuta syytä ole :) Kiitti!

  VastaaPoista
 3. Riina3.6.11

  Hehee, oon ollu salakavala ja kyyläilly tätä jonku aikaa :D

  Sulla on niin ihanan omaperäinen ja sopiva tyyli ettei mitään rajaa, ja varsinkin toi tunika on aivan ihana ja näyttää tosi hyvältä sun päällä :)

  Ihanaa, että sä sait kuvan tosta auringonlaskusta mikä onkaan, mulla ei ollu siihen aikaan kameraa :(

  Hyvää spettaria ja sen jälkeistä kesälomaa sullekin, sano terveisiä Sofialle :D  Helvetin random häirikkökommentti, moi ^^

  VastaaPoista
 4. Riina,
  kyllähän tää nyt vähän puun takaa tuli juu... muttei se mitään :D
  Kiitoksia kiitoksia, terveisetki on toimitettu :)

  VastaaPoista