maanantai 16. toukokuuta 2011

kaikki mitä kaipaan


Olette ehkä pohtineet tämänhetkistä olinmaatani viimeisimpien postausten sekavuuden takia. Tänään siis palasin turvallisesti ja mukavasti Suomeen, ja hyppäsin heti mukaan koulunäytelmän pyörteisiin. Lievästä takeltelusta huolimatta onnistuin ihan hyvin. Nyt kuitenkin takaisin Floridaan hetkeksi - sydän kaipaa sen lämpöön edelleen. 

Top 7 - tätä ikävöin jo nyt!


Palmuja löytyi joka nurkalta, ja ne ovat mielestäni jotenkin kovin söpöjä puita! 


Pääsin kosketuksiin jännittävän luonnon kanssa, kun tapasin alligaattorin, näin kymmeniä kurkia ja pelikaaneja ja oraviakin oli ihan kiitettävän paljon. 


 Enemmän tai vähemmän terveellisiä herkkuja tuli pisteltyä poskeen ehkä vähän liian paljon. Note to self, söin enemmän vähemmän terveellisiä herkkuja... Woops, huolimatta siitä, että sieltä sai ihania tuoreita hedelmiä ja marjoja, niiden herkuttelu jäi vähemmälle. 


Turkoosi vesi oli yksinkertaisesti kaunista ja lämmintä. 


 Ystäviäni Starbuckseja, jääteitä ja jääjuomia tuli juotua... jonkun verran. En ole juonut mitään lämmintä reiluun viikkoon!


Ne, jotka ovat joskus käyneet Amerikassa, saattavat muistaa, kuinka ystävällisiä ja iloisia amerikkalaiset ovat. 97-prosenttisesti jokaisella kassalla kysyttiin kuulumisia ja toivotettiin hyvää päivänjatkoa. Kuulinpa useinkin minua kutsuttavan sweetheartiksi tai sweetieksi. Eräs ihana Starbucksin myyjä toi pari kertaa hymyn kasvoilleni: "Well, hello, sweetheart! How are you? That's nice to hear. What can I get for you?". Kyllä niitä tympeitäkin myyjiä löytyi, muttei ei onneksi montaa!


Maisemaan kuului erottamattomasti aurinko, meri ja palmut. That's it. Kaunista!

... huomasitteko, että yksi tärkeä kategoria puuttui? Shoppailusta kerron myöhemmin!

3 kommenttia:

  1. oiiiiih vähänkö mäkin haluisin tonne :(

    VastaaPoista
  2. Anonyymi18.5.11

    Joo, yksi tärkeä kategoria unohtui; ihanat matkakumppanit ;D

    VastaaPoista
  3. Heli,
    niin mäkin! :/

    Anonyymi,
    se on niin tärkeä ettei siitä tarvitse kirjoittaa tänne! :)

    VastaaPoista