keskiviikko 25. toukokuuta 2011

everything but clothes

Haa, kuvitusongelma ratkaistu! Tein uuden sähköpostiosoitteen (joka on muuten misentivivo@hotmail.com, jos joku haluaa laittaa "yksityisempää" viestiä!) ja photobucket-tunnuksen - koko hommaan kului noin viisi minuuttia!
Nyt siis saan ekan osan Floridan ostoksista - tavarat - esiteltyä täällä.
Aloitetaanpa siis!


Kosmetiikkaa vasemmalta oikealle: Aussien 3 minute miracle-hiustenhoitoaine (maksoikin hurjat 3 $!) / Covergirlin Lashblastvolume-ripsari (identtinen Maybellinen False lash effectin kanssa) / Victoria's Secretin Pink cool & carefree-vartalorasva / Cetaphilin meikinpoistoaine / Covergirlin mahtava Line Exact-rajaustussi.


Kohl'silta ostetut 12-senttiset korkkarit, jotka olin suunnitellut laittavani päättäreihin, mutta 187 sentin pituus nämä jalassa on minulle liikaa. Olisin pidempi kuin luokan pisin poika ja rehtori - taitaa jäädä toiseen kertaan... Tykkään silti näistä hirveästi!


Whitney Portin True Whit-kirja, josta olin kuullut pari kertaa aiemmin, ja kun löysin sen ihanasta kirjakaupasta, oli se pakko napata mukaan. Tätä voisi verrata LC:n Style-opukseen, mutta erona on se, että Whitneyn kirja on todella kotikutoinen. Siinä on monta selvästi Whitneyn itse ottamaa kuvaa, ja hyvin suoraa puhetta mm. Olivia Palermon kauheudesta. En ole kahlannut kirjaa vielä läpi, mutta luulen sen olevan sellainen, josta voi napata neuvon jos toisenkin, mutta lukemisen jälkeen se jää hyllyyn pölyttymään.


Kaikkea turhaa: muffinssitag matkalaukkuun ja neljä matkakokoista kosmetiikkapurkkia. Niihin sai itse liimata haluamansa tarrat - näistä olenkin jo haaveillut vähän aikaa. (Please, haaveilenko tosiaan matkakokoisista purkeista....)


Vaaleanharmaat, vähän liilaan taittavan väriset lyhytvartiset Converset - ihanat! ♥ Ne löytyivät Conversen outletistä.


Orlyn minikynsilakka Green with envy ja Ulta-kosmetiikkamarketista löytynyt ihana Water blossom-minituoksu.

Miltäs näytti? Pian tulee viikonloppuna otettuja kuvia!

PS Sarjassamme täydellisiä biisejä 
-
Ellie Goulding - Your Song

2 kommenttia:

  1. tosi kivoja ostoksia eve ! varsinki noi converset on iiihanat :-)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi28.5.11

    Nauratti kyllä noi matkakosmetiikkapurkit :D "Asiat, joita olen aina halunnut..."

    - Oona

    VastaaPoista