sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

viikonloppu kolmessa kollaasissa

Kollaasien ystävä kun olen, päätin koota viikonloppuni muutamaan sellaiseen. 


♥  Hyvää ruokaa: esimerkiksi parsaa ja graavilohta, simpukoita ja uuniperunaa. Viikonloppuna selailin myös muutaman tiiliskivi-ruokaopuksen läpi etsiessäni köksän päättötyöhön sopivia ruokalajeja, ja vesi nousi kielelle suunnilleen jokaisen ohjeen kohdalla...



♥ Kävin vähän maman kanssa shoppailemassa ylläolevia juttuja. Ylhäältä alas, vasemmalta oikealle:
iihanat nahkaballerinat Vagabondilta, vaalea neuletakki Onlysta, kaivattu raitapaita Stadiumista, norsusormus Seppälästä, hoitoaine Four Reasonsilta ja korkeavyötäröiset shortsit Onlysta. 
Olen ihan supertyytyväinen kaikkiin ostoksiin, ja ne varmasti tulevat suuuuureen käyttöön!




♥ tai ei sittenkään sydän, mutta kuitenkin: siivosin tänään vaatekaappiani 2-3 tuntia, ja heivasin 6 pussillista vaatteita. Kaappini ei ole tainnut olla pitkään aikaan noin tyhjä! Yritän pitää periaatteestani kiinni: uutta ostettua vaatetta kohti lähtee  toinen kaapista. Laskeskelin, että voin nyt sitten shoppailla kuusi pussillista vaatteita. Eiköhän asia hoidu tässä kevään mittaan... Siivousurakan jälkeen päätin sitten lähteä lenkille (oli kivaa ja loskaista) ja suihkun jälkeen ujuttauduin pitkästä aikaa tähän ihanaan olohaalariini.

Mukavaa ensi viikkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Anonyymi3.4.11

    haha eve!:D 6 pussilist vaaatteit, no eiköhän se hoidu! Mut meijän on pakko nähä joskus tuun vaik sunkaa shoppaaa sulle niit vaatteit kosk ei olla nähty taaas tuhantee vuoteee!!!
    violaa

    VastaaPoista