lauantai 23. huhtikuuta 2011

Tell me, did you sail across the sun? Did you make it to the Milky Way to see the lights, all faded?

Collegejakku Pimkie, rusettijättipaita ja hiuskukat H&M, hame Zara, ballerinat Vagabond.

Kuvat ovat viikon takaisia, mutta tänäänkin oli kiva päivä. Se kului ostosretkellä ja serkkujen kanssa leikkiessä. Saatoinpa käydä nauttimassa ilta(aamupäivä)-auringosta ilman takkia ja etsin kokkoa. Enpä löytänyt.

Rakastan kevättä. Kerron tämän ehkä noin seitsemättä kertaa, mutta olen päättänyt olla oikeutettu hehkutukseen. Rakastan tätä vaiheittaista lämpenemistä ja sitä kun lehdet puhkeavat pian puihin. Kun saa hiljalleen vähentää aina yhden vaatekerroksen ja pian jo ollaankin kesässä. Kouluakaan on enää pari hassua viikkoa, ja sitten peruskoulu on ohi. Heti koulun loppumisen jälkeen lähdenkin Protulle ja sitten jännään lukiotuloksia ja rentoudun toivottavasti maailman parhaassa seurassa. 
Löydän jatkuvasti uusia leskenlehtiä ja vihertävää ruohoa ulkoa ja jaksan aina olla yhtä innoissani siitä. En muista kyllä, olinko viime vuonna näin täpinöissä keväästä... Ehkä tämänvuotinen innostus johtuu kivoista jutuista ja asioista ja siitä yleisiloisesta fiiliksestä. 

Nauttikaahan tästä vuodenajasta ja muistakaa syödä paljon pääsiäissuklaata!

PS.
Lukijat hoi! Olette olleet kovin hiljaisia viime aikoina. Mitä teille kuuluu näin keväällä?

2 kommenttia:

  1. Minä ainakin olen ihan hymy pyllyssä! :--) Rakastan tätä aikaa, ilmat lämpenee, aurinko paistaa!<3 Tänäänkin oli ihanan lämmintä! Varjossa jotain +16 ja auringossa +28 astetta!:)

    VastaaPoista
  2. iina,
    tosi kiva kuulla! :) Oli tosiaan ihanan lämmin!

    VastaaPoista