keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Lived in perfect symmetry; what I do, that will be done to me

Tämä on taas yksi niistä päivistä, jolloin en halua katsoa kameraan tai onnistua asukuvissa. Ei oo muuten mun lempipäiviä tälläset.

 

Paita Stadium, hame Zara, neuletakki Mango, koru by Sofia, legginssit Vero Moda. 

Tänään tein taas yhden matematiikankokeen (meni hyvin, jee! Tai ainakin tuntuu siltä...) ja käväisin kaaoksessa alias Hulluilla päivillä. Mukaan ei tarttunut oikeastaan paljon mitään: himoittujen Aamiainen Tiffanylla ja Ihmemaa Oz-leffojen lisäksi varastoin pari pussia karkkia ja ehkä mahdollisesti erään paidan Zarasta. Lauren Conradin Sweet Little Lies-opuksen äiti osti minulle eilen. 

Vaikka miten tykkään keväästä, en pidä pahemmin tuosta vesisateesta, joka taitaa olla tämän viikon vallitsevin säätila. Se on kylmää, se saa hiukset littanoiksi ja on niin tihuttavaa, ettei sateenvarjoa jaksa kaivaa, mutta se kastelee jos en kaiva sitä varjoa esiin. Kivaa. 

On muuten hassua olla välillä asioista vähän ulalla. Jos ei tiedä täysin, mitä tapahtuu, mutta pitää siitä kuitenkin. Kun on utelias, haluaa tietää lisää ja janoaa tietoa. Kerroin jo eilen, että nautin haasteista. 
Luulin inhoavani kokeita, varsinkin matikankokeita, mutta tänään saadessani paperin eteeni ja tietäessäni, mitä piti tehdä, tunne oli niin hyvä. Olisipa elämä tylsää, jos koskaan ei tulisi eteen haasteita tai mitään jännittävää!

The Script - Breakeven
(oonko kuullu tän tänään monta kertaa - oon!)

2 kommenttia:

 1. Anonyymi6.4.11

  Voi, oon niin pettynyt kun en itte pääse käymään Hulluilla Päivillä. Paitsi etten erityisemmin pidä kaaoksesta. Mutta kyllähän se pussillinen karkkia houkuttelis. :D

  Ja nyt on ihan pakko sanoa, vaikka tää kuulostaakin niin maailman tyhmimmältä, mutta mullakin on toi Breakfast at Tiffany. :DDD

  VastaaPoista
 2. Milena,
  noh...en tiedä menetitkö muuta kuin sen karkkipussin :)
  Olisi tarkoitus katsoa tuo pian, olen jo niin kauan halunnut nähdä sen! :D

  VastaaPoista