perjantai 5. maaliskuuta 2010

Having it my way

Viime viikolla ilmestyneessä Miss Mixissä esiteltiin kattavasti tulevan kevään ja kesän trendit. Lueskelin juttuja ja tajusin, että minulla on jo monta niissä esiteltyä juttua. Pahoitteluni, että kuvat menevät miten sattuvat ja näkyvät eri tavalla erilaisilla näytöillä. En todellakaan osaa väsätä kollaaseja tms. Tämä tuntui helpommalta =) Niin ja kuvista puuttuu polka dots-lehtileike ja oma pallopaitani...

















[x] Värikäs laukku

Rakastan tuota laukkua! Se ei ihan vastaa lehtijutun laukkuja, mutta niistä laukuista se oli eniten "värisuoran" ja "etnon" tyylinen.



















[x] aurinkolasit
Moni on nähnyt näitä jo viime kesänä ja tänä syksynä/talvena... kirkkailla linsseillä. Rakastan näitä laseja, vaikka monet vihaavat niitä. Inhosin niitä itsekin aluksi, mutta sitten lämpenin. Nämä olivat ihanaa vaihtelua niille kammottaville pisaranmuotoisille "terveyslaseille", jotka toki suojaavat auringolta mutteivat näytä hyvältä. Aion ostaa saman malliset, mutta eriväriset lasit täksi kesäksi. Itse asiassa laitoin nämä yks aamu päähän ja fiilistelin tulevaa kevättä. Tervettä, eikö.




















[X] Valkoinen röyhelömekko
Okei, se ei ole röyhelöinen, mutta vastaa MM:n vastineita aika hyvin. Ostin sen viime kesänä Kööpenhaminasta, kun huomasin, että kaikilla oli tuollainen valkoinen mekko, mustat legginssit ja gladiaattorisandaalit. Tämä ihana "harsokankainen" mekko löytyi b.youngin liikkeestä Ichin osastolta.

Näyttää siltä, ettei mun täydy shoppailla kesää tai kevättä varten enää muuta kuin rippimekko!
Vitsit vitsinä, kyllä mä aion shoppailla!

Ja loppuun lupailemani hiuskuva, jossa hiukseni näyttävät oransseilta. Todellisuudessa ne on hunajaan vivahtavat blondit... Tai en mä tiie! Kertokaapas te, jotka ovat nähneet hiukseni "livenä" värjäyksen jälkeen, että minkä väriset ne on. Paketissa luki, että "erittäin kirkas kupari", mutta eivät nämä ole kuparinväriset. Muutos edelliseen ei kuitenkaan ollut mikään kovin iso, koska niin harva on ees huomannut niiden värin vaihtuneen =)

3 kommenttia:

  1. Anonyymi5.3.10

    Toi kesäkassi on ihana! Ja hiukset näyttävät oikein kivan värisiltä. Huomenna näen ne livenä :) -v-

    VastaaPoista
  2. V: Kröh oot ite tuonu sen mulle Thaimaasta :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi6.3.10

    Olenko? Haluan sen takas ;)

    VastaaPoista